Αρχική Σελίδα

ZhongHeng Machine Manufacture Co.,Ltd

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5

ZhongHeng Machine Manufacture Co.,Ltd

Η Co. κατασκευής μηχανών CANGZHOU ZhongHeng, ΕΠΕ είναι επαγγελματικοί κατασκευαστής και εξαγωγέας που έχει το εργοστάσιό του και συνεργάζεται επίσης με διάφορες εργοστάσια παραγωγής και σχετικές επιχειρήσεις, που έχουν σχέση με το σχέδιο, την ανάπτυξη και την παραγωγή του κρύου ρόλου που διαμορφώνουν τις μηχανές, υλικό της οικοδόμησης. Βρίσκεται στα βορειοδυτικά CangZhou, ως μεγάλη ιστορία του κρύου ρόλου που διαμορφώνει τη βάση παραγωγής μηχανών. Όλα τα προϊόντα συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και εκτιμώνται πολύ στην ποικιλία των διαφορετικών αγορών σε όλο τον κόσμο, η επιχείρησή μας οργανώνεται και τρέξιμο ως σύγχρονο επιχειρηματικό σύστημα. Ειδικευόμαστε στην αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής του κρύου ρόλου φύλλων που διαμορφώνει τις μηχανές. Είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα ακέραιο σχήμα ψηφίσματος του κρύου ρόλου διαμορφώνοντας το σύστημα μέσω ενός συνδυασμού προηγμένου σχεδίου συστημάτων και εξοπλισμού. Με βάση την προηγμένη έρευνα και την εμπορική ομάδα μας, είμαστε σε θέση στην έρευνα και την ανάπτυξη, την κατασκευή και την πώληση του τυποποιημένου και μεταβλητού κρύου ρόλου που διαμορφώνει τον εξοπλισμό για τον κόσμο πελατών μας ευρέως. Εκτός από αυτό συνεργαζόμαστε με τα επαγγελματικά εργοστάσια για το καρφί κατασκευάζοντας τον εξοπλισμό μηχανών και ζωικού κεφαλαίου.

Θα επιθυμούσαμε να σας προσκαλέσουμε για να έρθουμε και να ενώσουμε μας να χτίσουμε το αμοιβαίο όφελος μας.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Παράγοντας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : MST

Αριθμός Υπαλλήλων : 150~200

Ετήσιες πωλήσεις : 3,000,000-5,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

ιστορία της εταιρίας

Έχουμε καθιερωθεί το 1995 ως επαγγελματικός κατασκευαστής της κρύας διαμόρφωσης ρόλων και επαγγελματίας για το σχέδιο για τη συγκόλληση και τη συγκέντρωση. Αναπτυσσόμαστε χρόνο με το χρόνο, και τώρα προσθέτουμε την υπηρεσία για τη βοήθεια του πελάτη που αγοράζει τι χρειάζονται, και επίσης η υπηρεσία για την υπηρεσία οργάνων ελέγχου επιθεώρησης και φόρτωσης. Είμαστε στον τρόπο να αναπτύξει περισσότερη υπηρεσία για τους πελάτες.

υπηρεσία της εταιρίας

Έχουμε μια επαγγελματική τεχνική ομάδα για το σχεδιασμό και την παραγωγή των προσαρμοσμένων μηχανών.


Ενώπιον της υπηρεσίας πώλησης: ακούστε αίτημα πελατών και δώστε τη λογική πρόταση.

 

ZhongHeng Machine  Manufacture Co.,Ltd

Στην υπηρεσία πώλησης: Διατηρούμε επαφή με τον πελάτη κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Θα ενημερώσουμε και θα παράσχουμε τις εικόνες 

 

πελάτης κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Αφότου τελειώνουμε τη μηχανή, θα εκπαιδεύσουμε τον πελάτη πώς να λειτουργήσουμε και να πούμε 

 

πελάτης η τεχνική πρόταση κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

ZhongHeng Machine  Manufacture Co.,Ltd

 

Μετά από την υπηρεσία πώλησης: Όταν ο πελάτης λαμβάνει τη μηχανή. Θα δώσουμε τη σε απευθείας σύνδεση ομιλία με τον πελάτη, να καθοδηγήσει τον πελάτη πώς να αρχίσουμε τη μηχανή. Προσφέρουμε επίσης την υπηρεσία εγκαταστάσεων μηχανικών oversea.

ZhongHeng Machine  Manufacture Co.,Ltd

Ομάδα επιχείρησης

Η ομάδα μας είναι μεγάλη οικογένεια. Κάθε τμήμα όπως τον αδελφό και την αδελφή, συνδεδεμένος πολύ καλός του από την επικοινωνία.

Καταρχήν, το τεχνικό τμήμα μας θα δώσει την υποστήριξη στο τμήμα πωλήσεων, όταν χρειάζονται οι πελάτες τις τεχνικές παραμέτρους. Κατόπιν το τμήμα πωλήσεων θα περάσει τον κατάλογο παραγωγής στο τμήμα παραγωγής αφότου τοποθετήθηκε η διαταγή. Τελικά το μετέπειτα τμήμα πώλησης θα δώσει την υποστήριξη στον πελάτη αφότου χρησιμοποιούν τις μηχανές.

Είμαστε κοινοί σε μια καρδιά και δοκιμάζουμε το καλύτερό μας για να σας δώσουμε την καλύτερη υπηρεσία σε.

ZhongHeng Machine  Manufacture Co.,LtdZhongHeng Machine  Manufacture Co.,Ltd